ΤΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Crete Architects ιδρύθηκε το 2004, στο Ηράκλειο Κρήτης, από τον αρχιτέκτονα μηχανικό Κωνσταντίνο Μακριδάκη. Η εκτεταμένη πλέον εμπειρία μας στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στον τομέα των κατασκευών, μας καθιστούν ικανούς να προσφέρουμε καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα κλίμακας έργων όπως σύγχρονες κατοικίες και κτηριακά συγκροτήματα, διαμερίσματα, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

Αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κτιρίων με βάση πάντα την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου, την αρμονική συνύπαρξη του κτιρίου με το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον και τις απαιτήσεις/ανάγκες του κάθε πελάτη.

Για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος αντιμετωπίζουμε την κάθε μελέτη ξεχωριστά και ολοκληρώνουμε το κάθε έργο με ποιότητα και λειτουργικότητα. 

Η ομάδα του γραφείου μας απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ώστε οι μελέτες μας να είναι υψηλής αισθητικής, ολοκληρωμένες, πρωτότυπες, και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού και στις νέες τεχνολογίες.

Παρέχουμε στους πελάτες μας συνεχή τεχνική υποστήριξη και αξιόπιστη καθοδήγηση.