ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 Το αρχιτεκτονικό γραφείο Crete Architects ιδρύθηκε το 2004 από τον αρχιτέκτονα μηχανικό Κωνσταντίνο Μακριδάκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα των κατασκευών και η ακαδημαϊκή μας κατάρτιση μάς καθιστούν ικανούς να διεξάγουμε μια ευρεία γκάμα έργων. 

Το γραφείο μας απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Συνεργαζόμαστε επίσης, με εξειδικευμένους συνεργάτες όταν αυτό απαιτείται.

 Η Εταιρία Crete Architects θεωρεί το σχεδιασμό και την κατασκευή ως μια ενιαία διαδικασία και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις που διακρίνονται από υψηλή αισθητική, ποιότητα, αρτιότητα, και λειτουργικότητα. 

 Σκοπός μας είναι να ολοκληρώνουμε έργα που ικανοποιούν τους πελάτες μας, εναρμονίζοντας τα με το περιβάλλον και συμβάλλοντας στην βελτίωση του (αστικού) τοπίου.

 Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η ολοκλήρωση των έργων στους καθορισμένους χρόνους και το ευνοϊκό κοστολογίο είναι αρχές που μας χαρακτηρίζουν καθώς καρτούν ψηλά το όνομα του γραφείου μας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας συνεχή τεχνική υποστήριξη, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές και την ισχύουσα νομοθεσία και σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. 

 

ΜΕΛΕΤΕΣ

Μάθετε περισσότερα για τις μελέτες που έχουμε διεξάγει.

περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μάθετε περισσότερα για τις κατασκευές που έχουμε πραγματοποιήσει.

περισσότερα